Montagut i els pares

Montagut va néixer per iniciativa dels pares amb el propòsit de disposar d’un lloc adequat per al temps lliure dels seus fills i els fills dels seus amics, en un marc educatiu i formatiu. Per això, vosaltres sou els grans protagonistes del club.

Montagut és una ajuda i un suport. Ni més ni menys. Per això, volem que la implicació de les mares i pares en el Club sigui cada vegada major. En Montagut hi ha un patronat composat per un grup de pares, la missió principal dels quals és vetllar per l’acompliment del projecte educatiu del Club i aconseguir fons per a la realització de les activitats i beques perquè les famílies amb dificultats econòmiques també puguin beneficiar-se d’elles.

Altres vegades l’ajuda consisteix a prestar un cotxe, portar el berenar o el sopar per a una festa o portar endavant una de les activitats ordinàries. Com els pares sou els principals responsables en l’educació dels vostres fills, Montagut procura que pugueu beneficiar-vos de diferents mitjans de formació que us ajudin en el vostre paper d’educadors i en la vostra millora personal. Al llarg del curs es realitzen recessos i cursos de recés, i de tant en tant s’organitzen diferents xerrades i cursos d’orientació familiar.

A més també fem cada any altres activitats específiques per tota la família, moltes vegades organitzades per vosaltres mateixos:

Festa d’inici de curs (setembre)
Castanyada (novembre)
Festa de Nadal (desembre)
Missa del Gall (25 de desembre)
Calçotada (març)
Romiatge (maig)
Festa final de curs (juny)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *